Munchkin Land.

aprilie 11, 2007

picture.jpg

 Zau ca vantul suiera infiorator si abia daca ma mai puteam tine pe picioare. Am renuntat la a-i mai cauta pe Auntie Em si ceilalti, as fi riscat sa fiu luata pe sus de tornada. Cu Toto cu tot! M-am dus in dormitor ca sa ma ascund dar -vai!- parca nu mai sunt treaza, pentru ca numai in vis as putea vedea vaci si gaini trecand in zbor prin fata geamului, cu siguranta doar in vis as avea o vedenie atat de ciudata precum transformarea vecinei cele rele intr-o vrajitoare pe matura! Vantul suiera in continuare, casa pare sa fie purtata de tornada sus-sus-sus! E prea mult zgomot, oare cum o fi rezistand bietul Toto?

A! Un tipat scurt. Casa mea se loveste si gata! s-a oprit din zbor. Nu e cu josul in sus, este chiar asa cum ar trebui o casa sa fie asezata pe pamant.  Oh, Toto, ce bine ca esti inca aici, oare ce ma faceam fara tine? Trebuie sa-mi fac curaj si sa ies pe usa. Oare ce voi gasi?….

Cate culori! Cate nuante si cate culori! Si ce frumoasa e cararea asta din caramizi galbene. Nici nu-mi dau seama de unde stiu ca e galben, dar cu siguranta nu poate fi alta culoare, simt asta! Nu ma pot opri din uimire, e atat de frumos…. Toto, nu cred ca mai suntem in Kansas!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: