Exodus.

aprilie 17, 2007

9704.jpg

a fost praga. superb oras, un muzeu in aer liber. cu genul ala de trotuare pe care nu le privesti pentru ca sunt o multime de cladiri ce trebuie admirate. cu viata, cu tumult, cu zumzet, cu sunet de trompeta si zdranganit de banjo, cu plimbari pe vltava si arta neconventionala in mijlocul unei intersectii. cu muzicieni desavarsiti ce canta pe strazi, dar ajung departe-departe, purtati in minte de cei carora le-au incantat auzul.

a fost 2 mai. cu nici un alt reper decat calcanul, rapanele, zarganul si midiile consumate in exces. si cu o fata ireal de frumoasa, care facea un pictorial in golf, imbracata cu un maieu larg si o fusta nepasatoare, neagra, lunga, larga, cu tivul plin de nisip. in talpile goale. cu un caine tinut in lesa. cu un fotograf care parea umbra ei. si cu niste ochi albastri electrizanto-hipnotizanti. o fata realmente frumoasa, fara artificii.

a fost mamaia. cu plaja divina si apa curata. cu  jet-ski si parasailing. cu mojito fara menta si cu lamaie in loc de lime. cu mici certuri si rasete isterice.

a fost si vama. cu incendiul de la mitocanu’, cu stand-up in clubA,  cu cortez la soni, cu jocuri la frontiera, cu alge in apa,  cu clatite cu dulceata de caise, cu luna plina rosie, cu chill-out la amphora, cu playstation sau gameboy, cu pietre culese pentru mame si zorzoane adunate de pe peste tot. cu momente pe care le-as fi inchis sub un clopot de sticla, momente in care priveam spre mare, la adapostul unei terase si vantul batea tandru, in timp ce se auzea o melodie perfecta…momente in care te gandesti „this feels like the movies…” 

 acum e doar bucuresti. in care nu mai e nimeni.

16th of august ’06

One Response to “Exodus.”


  1. […] Sa ma duc sa zac in Vama, sa mananc pe plaja prostii gen porumb copt si clatite cu gem de caise.      […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: