I don’t feel like dancing.

aprilie 17, 2007

55141.jpg

Are par scurt, blond-roscatiu, adidasi, un tricou si pantaloni. Nu e prea inalta, dar e totusi mai inalta decat altele. Isi face loc prin multime, facand ture intre bar si intrare.

Baietii de la arhitectura si fetele din jurna sunt transpirati, rosii la fata, fredoneaza melodia fara a mai dansa, iau o pauza de bautura. Ca doar e buna. Si e ieftina. Isi mai aprind o tigara si scrumeaza nonsalant pe jos.

Eu ma joc cu bratarile gri si verzi, aflu ca au fost laturi de strangulat (varianta gri de oras si verde de padure), ma amuz copios si beau inca o bere rece, in ciuda durerii de gat. Cui pe cui se scoate, nu?

Ea trece din nou prin fata mesei la care stau, aparent neinteresata de oamenii din jur, desi atunci cand un tip inalt o saluta, isi ridica privirea si ii zambeste vesela, in timp ce schimba doua vorbe cu el.

Ea nu danseaza. Desi as fi putut zari un dans in ceea ce facea. Nu bea. Mie mi se pare trista, desi n-o arata. Cred ca in loc sa mature mucurile de tigara de pe jos, ar fi preferat sa fie acasa, dormind cu copiii ei.

Trebuie sa recunosc ca ea mi-a ramas in minte dupa prima mea vizita in club A-ul bucurestean. Un pic mai buna decat multi de acolo. O amintire mai pretioasa decat o seara de dans, cu nimic altceva decat superficialitate.

25th of october ’06

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: