Baba se piaptana.

aprilie 19, 2007

wigwam-hotel.jpg

Locuind pentru mult timp in vecinatatea mall-ului vitan, am ajuns sa-mi pierd entuziasmul initial, pentru ca deja mergeam acolo chiar si numai pentru cumparaturi de la gima, nu doar pentru larger shopping. Petreceam ore intregi prin magazine si analizam fiecare produs, de ajunsesem sa depistez privind oamenii de pe strada de unde e aia si ailalta. Si devenise too much. Ca si cum persoana de langa tine ar avea mereu aceeasi mimica, mereu aceeasi atitudine…o fi ea interesanta la inceput, but it tends to grow old really fast. Asa ca nu mai mergeam decat ca sa caut vreun cadou. Si atunci pe fuga. Ultimul cadou luat asa a fost un bonsai cu flori. I couldn’t care less, puteam sa-i iau si o papiota de ata, dar nu-mi permiteam un asemenea gest, na.

Si a venit o zi frumoasa. In care m-am hotarat cu mama sa mergem sa vedem cum e aripa noua. E ca-n povesti. Cel putin, mie imi place la nebunie. Adevarat, e putin mai elitista decat cea veche, prin magazinele de calitate si preturile corespunzatoare, dar prefer, decat balciul ala. Si se si respira mai bine in aripa noua! E minunata, ce mai! Daca va uitati cu atentie, sunt sigura ca puteti observa the sparkle in my eyes 🙂 Iar dupa ce vor deschide si Starbucks, se va intregi lista motivelor de peregrinaj: Debenham’s, EspritPromodParfoisNine West,  AccessorizeTommy Hilfiger, LacosteStefanelLevi’sKoton.

And today was a nice day again. Oh, how refreshingly occidental it is.

4 Responses to “Baba se piaptana.”

 1. Verbiaj. Says:

  Aşa e, respiri mai bine în aripa nouă, e mai mult spaţiu, e chiar irosit. Asta până când se vor gândi turcaleţii care deţin mall-ul să fructifice şi ultimul centimetru. Şi apoi, clădirea acum aerisită se va transforma, inevitabil, in bazar. Wait and see!

 2. Poster Girl Says:

  Thanks for the link!!!!

 3. Skandalouz Says:

  Ai observat cumva si faptul ca magazinele pentru femei din Mall Vitan ocupa 90% din mall? Grrr…

  P.S. Aha, deci suntem vecini ai vecinatatii Mall-ului Vitan. :p

 4. rutza Says:

  nu mai suntem, stau cu iubitul in alta parte 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: