shallow case study

mai 1, 2007

Raportez de aici, de pe malul lacului snagov, unde moleculele de oxigen s-au infratit cu moleculele de fum cu aroma de mici. Se pare ca intre cele doua parti exista o prietenie mai veche, din genul acelora „vb, poate iesim”. Astazi, insa, s-a produs evenimentul si, pentru ca e 1 mai muncitoresc si au avut liber si unele si altele, au iesit la iarba verde, mai ales ca a dat soarele. Sa le fie de bine.

Din acest motiv, banuiesc ca nu voi fi privita suspect daca voi aborda un subiect superficial, intrucat si prietenia dintre cele mentionate mai sus e pe aceeasi lungime de unda. Astfel…. Ta-na-na naa-na-naaa: gagici care-si schimba volumul, asemeni solidelor si lichidelor, mai putin asemeni gazelor, care parca nu se comprimau, daca imi amintesc eu bine de pe la fizica. Ca o iau in sus sau in jos (sterge-ti zambetul ala insinuant din coltul gurii, te rog, stii bine la ce ma refer), se pare ca e epidemie de variationis volumis. Despre idolul adolescentelor de pretutindeni s-a tot discutat, deci nu mai merita deschis subiectul. Dar vin tare din urma Jessica Simpson si Jenna Jameson. Una- fosta fata de casa, superstar wannabe (as far as i’m concerned), cealalta- anything but fata de casa, porn superstar undoubtably be. Sigur, nu neg faptul ca ele isi pastreaza aptitudinile indiferent de greutate, ca par a fi niste treburi de nezdruncinat, dar in aceeasi masura sunt perfect afectabile de schimbarea la fata (as far as i’m concerned, again, ca doar eu scriu si de-aia). Ma rog, ca sa termin cu gargara, iata si dovezi concrete, colorat pe alb

 jenna.jpg    vs   jenna-jameson.jpg           sau          jenna-jameson-46.jpg   vs  jenna-jameson-oscar-gala-01-thumb.jpg    si    jenna-jameson-tao-skinny-01.jpg.

Cat despre cealalta domnita…

 jessica_simpson_xin.jpg    vs    jessica-simpson.jpg         sau       untitled.jpg     vs      jessica-simpson-2.jpg

Imi odihnesc valiza.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: