The other side.

aprilie 6, 2008

Lumini care ne fac sa parem mai frumosi, mai calmi si mai fericiti. Lumini calde care nu ne orbesc, dar ne fac sa mijim ochii de placere. Lumini reci si mohorate, in zile ploioase. Lumini violente si glaciale, lumini stinse si lumini din ochi.

Camere goale, camere in care e curent, camere colorate, pline de fum, mobilate. Camere in care miroase a mancare si camere in care dorm nou-nascuti.

Zile in care abia asteptam sa vina seara. Zile in care ne intrebam de ce trece timpul atat de greu. Zile pe care le regretam, zile pe care le iubim si zile pe care le-am retrai pentru un mic detaliu.

Sticle mici, sticle mari, sticle de plastic sau sticle de sticla. Sticle subtiri, sticle largi, sticle inalte, curbate, rigide sau colorate. Sticle transparente sau sticle mate.

Apa rece, de ploaie torentiala. Apa calduta de ploaie mocaneasca. Apa calda, de mare, vara. Apa plata sau minerala. Apa care se rupe, apa care purifica, apa care e abur si apa care e nor.

Relatii perfecte, relatii indecise, relatii neterminate si relatii secate. Relatii cronice, relatii toxice, relatii platonice si relatii restante.

Lucruri, stari, momente multifatetate. „ca un diamant”, cum ziceam pe vremuri. Asa sunt si oamenii. Au momente in care trasatura dominanta poate foarte bine sa fie una extrem de buna si momente scurte in care sa clacheze si sa faca sau sa spuna vreo prostie si apoi sa regrete, pentru ca ei nu sunt asa de fapt. Momente in care se duc sa se plimbe prin ploaie ca sa se detaseze, momente in care se simt neintelesi, momente in care se iau in brate si se strang tare si se descarca toata tensiunea acumulata, momente in care rad pentru ca vecinii bat in teava si momente in care isi dau mesaje ca se iubesc.

Life is quite a ride.

6 Responses to “The other side.”


 1. sticla, apa, diamant… un leitmotiv al transparentei. Unde bati?

 2. Tara Says:

  nicaieri in mod constient, i guess 🙂 dar sunt flatata de atentia cu care-mi citesti blogul!

 3. subcity Says:

  dudee…m-a emotionat post-ul 😐

 4. cory Says:

  incerc sa imi dau seama care e diferenta intre o relatie neterminata si una restanta…ajuta-ma tu

 5. Tara Says:

  la restante ai vrea sa revii, pentru ca au ramas „in aer” din motive care nu au depins de voi…la neterminate nu, le lasi ca atare, fara a le mai acorda importanta. cam asta a fost in mintea mea. te-am ajutat?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: