Cheers

iunie 30, 2008

Nu pot sa uit cat de adorabil a fost Joey in episodul ala! In Anglia fiind, a vazut genericul de inceput al serialului Cheers si a zambit entuziasmat, apoi s-a intristat din ce in ce mai tare.

 

The thing is… de obicei suntem de acord, de multe ori she’s inspirational, dar just this once i disagree with my cherie. Care, bref,  simte ca s-a „stricat” Vama pentru ca nu-si mai schimba muzica, iar in timp ce noi ne variem gusturile pentru muzica si carti si filme, acolo sta timpul in loc. Dupa cum spuneam, i disagree. Iata si de ce.

 Cred ca Vama e un loc „special”, in toate sensurile acordate acestui cuvant, pentru ca vamaiotii adevarati sau de weekend ii acorda libertatea sa ramana asa. Gandeste-te la locurile clasice: la stuf si in expirat este mereu lume, in timp ce pe la mushroom bate vantul si la shire sunt cativa rataciti. Pentru ca oamenii nu vor ca Vama sa se schimbe, nu mi s-a parut vreodata ca accepta noul si totusi au fost cateva schimbari de nuanta, in virtutea evolutiei (gen wi-fi-ul de la bibi si expirat).

 Depinde ce-ti doresti. Daca iei vama ca pe o oaza neschimbata, unde te simti comfy tocmai din cauza asta, accepti playlistul care se schimba doar in proportie de 20%. Daca vrei sa creasca in pas cu tine, sa devina usor mai trendy si mai matur pe an ce trece, cred ca pornesti de la asteptarile gresite. Nu ne dorim sa locuim in vama, vorba lui Bogdan. Si nu trebuie sa mergem doar ca sa semnam condica. E ca intr-o relatie: daca nu mai merge, nu mai merge si gata. Luam o pauza sau o taiem de tot. Cu amendamentul ca nu putem schimba partenerul, pentru ca nu e doar al nostru. Daca toti ar vrea sa se schimbe, s-ar pierde ideea de vama in care toata lumea e la fel doar pentru ca e acolo. Vama trebuie sa placa tuturor, that’s the charm of it, si conservarea ei more or less la fel ne aminteste de fiecare data de ce ne-a placut in the first place. Daca vrei alta muzica, ai un ipod foarte sexi la care poti asculta ce vrea corazonul tau all day long pana ajungi seara in expirat. But, of course, we can agree to disagree 🙂

Pentru ca sometimes you wanna go where everybody knows your name.

 

4 Responses to “Cheers”

 1. o proaspat indragostita de Vama Says:

  Ca bine le mai zici tu, Tara mica si scumpa! Nu vreau sa se schimbe Vama, e perfecta asa.

 2. neamircea Says:

  subscriu si eu din departare 🙂 pup Tara

 3. Andrea Says:

  totally unrelated, attention grabber – moelleux candva in weekend? 😀

 4. tara Says:

  biensur, cherie 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: