Papasapareapascapa.

noiembrie 11, 2008

De obicei,sunt draguta in trafic. Las masini sa se bage in fata mea daca vad ca soferilor le creste barba de cat au cedat trecerea si nu tai calea decat daca ma grabesc foarte tare, caz in care dau muzica tare si ma doare-n cot de restul. In seara asta, am fost la spalatorie, ca deja era un mare bulgare de praf buburuza mea si l-am lasat pe unu’ sa se bage in fata mea. Cand vad semnul sfidator:

image007scuze dar te-am depasit

Actually, you didn’t 🙂

Cand eram in liceu, inventasem cu Ruxi un alfabet codat pe care il foloseam cand aveam ceva important sa ne comunicam fara ca altcineva sa ne inteleaga. Probabil chestii de genul „a venit X la scoala 😀 dar e in sala de sport” sau „mergem in Green la fizica,da?”, dar -hey!- nimeni nu-i perfect! In aceeasi ordine de idei, Cristi a povestit despre limbajul secret pe care-l avea cu frati-su cand erau mici („oaie” insemna „de ce”, de la „why”) 🙂 si Creatza despre limbajul secret pe care-l folosea cu sora-sa. Adica pasareasca. Exemplu: cripistipinapa=cristina. Cristi, confuz. „cristinipinapa?” Ea: „nu,ma,cripistipinapa” „cristinipinapa?” „nu,nu,nu,bai,pui p si vocala din silaba dupa fiecare silaba, ca de-aia e cripistipinapa” „a,deci pe sunex il cheama supunipinepex?” He got that, alright :)) Si, din balbaiala in balbaiala, incepe Apalepex sa recite „Coana Mita bicilista a cazut si si-a rupt Piiiiitpalac intr-un capac” si m-a busit rasul iremediabil…cApac?!?! Nica-ya-yo :)) Am reusit dupa cateva ore de ras la Caru cu Bere sa ne urnim catre casa, iar pe fondul muzical asigurat de The Cat Empire – The Lost Song (live) (melodie din seria „maxima senzatie de mare exceptie”) am vazut asta:

image009    Nay-Bani

Actually, i do 🙂

 Cat despre noua limba romana prescurtata sau prelungita, in functie de cuvant, iata Kpra coo 3 yezi. Initial, inkasem catre gasca de la pro, dar asta e originalul. Enjoy :))

 

One Response to “Papasapareapascapa.”

  1. acadeaua roz Says:

    Pipitipic, am ras cu lacrimi! Cat de tare e pasareasca! Uitasem de ea. Muaaaah


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: