To-do list.

martie 23, 2009

 • yellow
 • Artificial owl sau site-ul pe care se reunesc imagini cu lucruri abandonate prin lume. Puteti contribui, desi -intr-o lume ideala- m-as bucura sa nu aveti cu ce.
 • Our body/A corps ouvert este o expozitie foarte misto care se desfasoara la Paris si pe care mi-as dori sa o vad, dupa ce mi-a relatat Iulia despre ea. Cadavre conservate prin impregnare polimerica, disecate si expuse, 6 camere, 6 sisteme (nervos, muscular, osos, digestiv, uro-genital, cardio-vascular, respirator). Aici varianta in engleza.
 • Ne pour sentir & les nouveaux nez. La Paris, de asemenea, in Palais de la Decouverte, ceea ce noi nu vom avea niciodata si de-aia e dragut si frumos sa pleci cat mai des din tara daca tot vrei sa locuiesti aici.
 • Parentime. Cursuri de parenting,care propun imbunatatirea aptitudinilor parintilor si deprinderea unor skills-uri si tools-uri care sa eficientizeze relatia cu copilul. Eu particip cu mare drag la workshopul asta 🙂
 • Cafeneaua, comedie-musical, la teatrul Masca. Pentru sambata trecuta nu am mai gasit bilete, poate reusim saptamana asta. Tot teatrul Masca pune nu in scena,ci…pe peron piesa Statuile. Despre Pompei. In spatiu neconventional, adica la metrou Unirii 2. Sunt curioasa 🙂
 • De ce nu, ca tot vorbeam despre asta cu Delia, Sydney. Birthplace, hometown, probabil un oras foarte viu si user-friendly, daca m-ar interesa in vreo masura sa-l revad.
 • saving the best for last……… pa-pa-pa-paaaaaaam! Life-long dream: U2 la Berlin. Probabil cu Snow Patrol in deschidere, ceea ce face si mai grozav evenimentul!!! 18 iulie, I’ll be there sa vad in realitate scena aia 360 pe care am visat-o azi-noapte (si despre care stiu ca nu are nimic de-a face cu cea din vis :p) No line on the horizon!!!      

One Response to “To-do list.”

 1. evergreen Says:

  la expozitia cu cadavre n’as intra

  restul suna bineee!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: